Om NoorLiving.dk

Mit navn er Amira, jeg er 28 år gammel, mor til to piger og kandidatstuderende. Efter jeg fik børn, begyndte jeg at fokusere meget på personlig selvudvikling. Gennem bøger, artikler, foredrag og podcasts fik jeg en masse viden, som hjalp mig med at identificere og arbejde på vigtige aspekter af mit eget liv. Den viden har hjulpet mig med at navigere i livet som mor, datter og studerende.

Jeg har lavet NoorLiving.dk som en slags portefølje over spændende indlæg, som hjælper mig med at huske at bruge den viden, jeg støder på. Jeg har valgt at dele mine råd og refleksioner med jer, da jeg er sikker på, at der sidder nogen, som vil relatere og få gavn af indlæggene.

Jeg er i gang med at fuldføre mit cand.it-studie, derfor var udvikling af en hjemmeside en oplagt idé. Her kan jeg kode, udarbejde grafik og skrive tekster. Det er den perfekte kombination af min uddannelse og hobby, og jeg finder så meget glæde ved det.

NoorLivings formål

Noor (نور) er et arabisk ord, som betyder lys. Dette navn er valgt, da det repræsenterer hjemmesidens formål: at bringe lys og lykke ind i livet på dig som læser. Derudover er formålet med NoorLiving at give kvinder viden og information om dagligdagens emner og problemstillinger – store som små. Her vil jeg skabe et online fællesskab, hvor vi bruger hinanden til at få råd og vejledning. Du er derfor meget velkommen til at kommentere under hvert indlæg og følge Noorlivings Facebook- eller Instagramside.

Dit frirum

Vi kvinder bærer mange hatte i løbet af dagen – vi er mødre, hustruer, døtre og vi går på arbejde eller læser på studiet. Sommetider har vi behov for at slappe af og fordybe os i noget som vi kan relatere til. NoorLiving.dk kan derfor være dit helt eget frirum i en hektisk hverdag. Så tag en kop chai, din yndlingssnack og klik dig rundt på sitet.

Indlæggene på NoorLiving styrker dig i dine forskellige roller. Her får du tips til at leve i nuet med dine børn, du får printables og kreative løsninger. Og sidst, men ikke mindst, får du råd om hvordan du lever dit lykkeligste, bedste og mest autentiske jeg. For at være en god mor, hustru, datter skal du nemlig først være den allerbedste version af dig selv.

Tak fordi du læser med – jeg håber at du bliver hængende.

Kærlig hilsen
Amira